Föreläsningar

Jag kommer gärna och pratar för din publik. Mina föreläsningar handlar antingen om mitt författarskap eller om något annat som jag tycker om: att ändra riktning i livet.

 

ATT ÄNDRA RIKTNING I LIVET

Paris, 13 november 2015. Eva Rosengren och hennes tre väninnor sitter på en krog och skrattar och njuter av god mat och vin. En timme senare är gatorna utanför ödelagda efter flera samordnade terrorattentat … Efter att ha kommit hem till Sverige helskinnad säger Eva upp sig från företaget hon jobbat på i tio år för att äntligen ge ut det bokmanus hon har sparat på sin hårddisk.

Livssituation och värderingar förändras ofta genom åren. Det som var viktigt för dig förr kanske inte är det längre. Eva Rosengren vet hur man ändrar riktning i livet. Hon har varit UD-anställd med tjänstgöring på flera svenska ambassader utomlands, nyhetsreporter på Rapport, vd för ett utbildningsföretag – och författare. I sin föreläsning vill hon inspirera till att våga ta klivet och få ut det mesta i livet. Det behöver inte handla om dramatiska förändringar som att säga upp sig utan helt enkelt om att göra det du drömmer om – och att faktiskt ta reda på vad det är.

Tid: 30-60 minuter (tid enligt önskemål)


VÄGEN TILL ROMANEN

Undrar du hur en roman kommer till? Hur jobbar författare?

Eva Rosengren höll på väldigt länge med sin första roman innan hon debuterade med ”En brasiliansk, med svans” hösten 2016.

Eva berättar om sin väg till romanen. Den första romanen, den andra och den kommande tredje. Var börjar det och var slutar det? Hur ser skrivprocessen ut och var hämtar hon som författare sin inspiration?

Tid: 30-60 minuter (tid enligt önskemål)

 

 

 

 

 

 


Boka en föreläsning med Eva