Föreläsningar


img_0048Föreläsningar

 

Jag kommer gärna och pratar för din publik, antingen om mitt författarskap eller om något annat som jag är mycket bra på, nämligen att ändra riktning i livet.

Att ändra riktning i livet

Paris, 13 november 2015. Eva Rosengren och hennes tre väninnor sitter på en krog och skrattar och njuter av god mat och vin. En timme senare är gatorna utanför ödelagda efter flera samordnade terrorattentat … Efter att ha kommit hem till Sverige helskinnad, säger Eva upp sig från företaget hon jobbat på i tio år för att äntligen ge ut de bokmanus hon har sparade på sin hårddisk.

Livssituation och värderingar förändras ofta genom åren. Det som var viktigt för dig förr kanske inte är det längre. Eva Rosengren vet hur man ändrar riktning i livet. Hon har varit UD-anställd med tjänstgöring på flera svenska ambassader utomlands, nyhetsreporter på Rapport, vd för ett utbildningsföretag – och nu författare. Hennes debutroman kom ut i oktober 2016. I sin föreläsning vill hon inspirera till att våga ta klivet och få ut det mesta i klivet. Det behöver inte handla om dramatiska förändringar som att säga upp sig utan helt enkelt om att göra det du drömmer om – och att faktiskt ta reda på vad det är.

Tid: 30-60 minuter (tid enligt önskemål)

 

Att bryta mönster – författarens drivkrafter

Eva Rosengrens författarskap går ut på att bryta mönster. Hon brinner för en värld där det inte finns några ”rätt” sätt att vara, se ut eller leva – en värld där vi är nyfikna på det vi inte är vana vid. I sina böcker vill Eva gestalta människor som bryter mot normer och förväntningar. Hennes debutroman ”En brasiliansk, med svans” släpptes i oktober 2016 och handlar om en person som ingen efterfrågar. Marilyn är Majornas mesta enstöring – en karaktär som redan älskas av läsare över hela landet.

I sin föreläsning berättar Eva om sina drivkrafter som författare.

Tid: 30-60 minuter (tid enligt önskemål)

 

Vill du boka en föreläsning, hör av dig till eva@evarosengren.se